avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Daca succesiunea s-a dezbatut pe baza unui titlu viciat,
ce se mai poate face in aceste condiiti ?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 19:04, 28 Ianuarie 2010
Daca ne puteti oferi si amanunte despre viciul actului respectiv si chiar mai multe despre aceasta succesiune, s-ar putea sa va fim de mai mare folos.
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2010
ContSters47264, utilizator
Titlul a fost emis in baza leg. de restituire a proprietatii ,fiind omis cu rea credinta trecerea pe titlu de propietate a tuturor mostenitorilor ,declarandu-i decedati.
Care ar putea fi solutia de anulare a titlului ?
buna seara!
pe titlu apar toti cei care au facut cerere de restituire in baza leg speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren colectivizare ContSters78406 ContSters78406 Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat. Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate jbip21 jbip21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: trebuie dezbatuta succesiunea dupa bunicul numai ca unul din succesori nu vrea sa participe la actiune. El ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa bunici decedati si tata decedat fere fere sa incep prin a explica mai bine speta.Tatal meu a murit in 2005 si nu a reusit sa dezbata mostenirea dupa parintii sai decedati, el mai avand o sora.acum dupa ... (vezi toată discuția)