avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedierea pe baza disciplinară apare în revisal? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedierea pe baza disciplinară apare în revisal? Mă poate ...

Concedierea pe baza disciplinară apare în revisal? Mă poate afecta in vreun fel în viitor?
Mentionez că am contract de internship 8 luni, deși legea spune că internshipul nu poate fi pe o perioadă mai mare de 6 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:06, 28 August 2023
Concedierea disciplinara apare in REVISAL ...Angajatorii au obligația de a completa registrul general de evidență al salariaților inclusiv atunci când inceteaza un contract de muncă, atat data încetării, cât și temeiul legal al încetării.

In ceea ce priveste afectarea viitorului, depinde de noul angajator daca considera sau nu un impediment acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc intreruperea rapida a cim Alexamy Alexamy Recent am avut o oferta de lucru in strainatate -pentru o firma cu sediul in strainatate (fara filiala in Romania). Plecarea trebuie sa fie in cel mult 5 zile ... (vezi toată discuția)
Demisie fara respectarea preavizului. Mircic Mircic Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intimpla in cazul in care DEMISIONEZ si nu respect conditiile de preaviz (nu ma prezint la serviciu sau nu execut ... (vezi toată discuția)
Demisie sorinaionela sorinaionela este legal ca pe cererea de demisie sa scrie angajatorul ca nu poti pleca pana nu ii restitui bani pt specializarea la locul de munca ( nu am facut ... (vezi toată discuția)