avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Firma beneficiaza de subventie pentru ca m-a angajat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Firma beneficiaza de subventie pentru ca m-a angajat si am peste ...

Firma beneficiaza de subventie pentru ca m-a angajat si am peste 45 de ani. Eu nu mai lucrez de trei luni la ei dar ei continua sa mi plateasca contributiile si ma raporteaza in declaratia unica ca primesc venit de la ei. Banuiesc ca primesc banii astia de la stat altfel nu te tine nimeni angajat sa iti plateasca contributiile daca nu desfasori activitate. Am sunat la firma si mi-au spus ca nu este adevarat ca ei nu primesc nimic de la stat ci ca este posibil ca sa fi gresit contabila raportarile. Ce este de facut si cum trebuie sa procedez sa mi se desfaca contractul de munca?
Ultima modificare: Luni, 28 August 2023
manu_manu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:02, 30 August 2023
Ati depus cerere de incetare a c.i.m. ? Daca da , are numar de inregistrare?
am depus demisia dar nu are numar de inregistrare pentru ca patronul a motivat ca nu poate sa o inregistreze atunci ca trebuie sa mearga la contabila
Mergeti la ITM si solicitati un extras REVISAL acolo vedeti daca si cand v-au incetat c.i.m.

Dupa ce obtineti acest document, reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim 2014 SergiuFabian SergiuFabian Buna ziua . In 2014 am decis sa incetez activitatea pe care o prestam in cadrul unei societati comerciale cu sediul central in Bucuresti dar eu avand o ... (vezi toată discuția)
Revisal andreiadrian andreiadrian Buna ziua Eu sunt/am fost atat anagajator cat si angajat (la propria firma). Problema pe care o am este ca acum 2 ani mi-am incetat activitatea de anagajat ... (vezi toată discuția)
S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)