avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... inundat vecinul de sub mine
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

inundat vecinul de sub mine

mi s-a fisurat o teava si am inundat pe vecinul de sub mine ca are asigurare la casa si vrea sa ma de-a in judecata. ce pot face in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:34, 28 Ianuarie 2010
Va poate da in judecata si obtine despagubiri.
Sunteti considerat vinovat din culpa.
pagubele nu sunt asa mari , e vb de un perete de vre-o 70 cm latime si 2.5m inaltime, ii pot sugera ca suport eu cheltuielile pt reparatie (facand exact cum a avut) :sorry:
Da, ar fi osolutie mai ieftina.
Da, in acest fel ati evita discutii si barfe in afara de un eventual proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege care obliga proprietarul unui apartament sa-si repare tevile daca pun in pericol alt apartament CleopatraK CleopatraK Bună ziua, Sunt proprietar al unui apartament într-un bloc de locuințe din Cluj-Napoca, constituit ca Asociație de Proprietari. Blocul de locuințe este ... (vezi toată discuția)
Reparatie dupa inundare DORUSTA DORUSTA Buna seara. Un vecin a inundat pe altul. Cel inundat a cerut ca sa i se repare baia care a fost afectata, cel vinovat a fost de acord, dar pe langa baie a fost ... (vezi toată discuția)
Tripla inundatie David987 David987 La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)