avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces civil, revendicare imobiliara. Eu sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces civil, revendicare imobiliara. Eu sunt reclamantul. Martorul meu s-a razgandit si nu mai vrea sa vina la ...

Proces civil, Martorul s-a razgandit si nu mai vrea sa vina la proces (a fost deja citat). Ce pot face?
Paratul aduce martori falsi (nu au fost prezenti la evenimentul in cauza). Ce pot face?
Avocatul meu imi spune sa imi platesc martorul. Eu cred ca este ilegal. Cine are dreptate?
Ultima modificare: Marți, 29 August 2023
snipe1975, utilizator
Nu am nicio problema sa platesc martorului cheltuielile insa vreau sa ma asigur ca o fac in mod legal.
Martorul a fost deja citat de instanta.

Alta problema: avocatul meu si paratul sunt membri ai filialei locale ale aceluiasi partid. Am aflat prea tarziu...
Ultima modificare: Marți, 29 August 2023
snipe1975, utilizator
Legal este sa ii plătiți martorului cheltuielile ocazionate de participarea acestuia la proces, așa cum v-am arătat anterior.

Daca pârâtul și avocatul fac parte din același partid, mai bine schimbati-va avocatul; s-ar putea că avocatul să facă o înțelegere cu partea adversa.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori in procese de divort rich rich am fost numit ca martor intr-un proces de divort. citatie insa nu am primit. din anumite motive nu doresc sa ma prezint.ce se poate intampla daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza - granituire - partile detin mai mult teren decat in acte marturie marturie Sunt reclamant, (fara aparator) intr-un proces civil cu capetele de cerere: - granituire, - retrocedare teren ocupat de peretele unei magazii, - obligatia ... (vezi toată discuția)
- care sunt cheltuieli de judecată ? vă rugăm să ne ajutați ... oanaportar oanaportar - care sunt cheltuieli de judecată ? Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire la următoarele probleme : Pârâtul a câștigat un proces. ... (vezi toată discuția)