avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescripție
Discuție deschisă în Executare silită

Prescripție

Între 2016 și 2017 o persoană (cu care eram în relații foarte bune) ma ajutat cu niște sume de bani. Mi-a depus în cont de două ori câte o sumă. La vremea respectivă mi-a zis că nu o să-mi solicite returnarea lor. Acum un an ne-am certat și (fără să mă anunțe) a depus cerere la judecătorie pentru recuperarea banilor. Pot invoca în apărarea mea prescripția?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 12:13, 30 August 2023
Bună ziua!
Da! Dar depinde daca între timp nu a intervenit întreruperea prescripției respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate poprire pe cont andrei.andrei13 andrei.andrei13 In 2014 am facut un imprumut,nu am mai putut plati pentru ca am fost disponibilizat.Creeanta a fost preluata de o firma de recuperari.Am fost plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Executare veche. buna ziua, am avut un credit luat în 2007 si ... Alexbogdan89 Alexbogdan89 EXECUTARE VECHE. Buna ziua, Am avut un credit luat în 2007 si refinanțat in 2010 dupa un accident major care mi-a lăsat fără loc de munca si fără ... (vezi toată discuția)
Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)