avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,in urma divorțului, soțul meu vrea să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,in urma divorțului, soțul meu vrea să rămână ...

Bună ziua,in urma divorțului, soțul meu vrea să rămână cu apartamentul cumpărat prin programul Prima Casa.,in anul 2015.Propunerea lui este că sa primesc o sulta plătită în rate lunare egale timp de 5 ani,totul facanduse la un cabinet notarial .Întrebarea mea este următoarea: dacă în acești 5 ani ,îmi plătește 2,3,luni și apoi nu îmi mai plătește deloc ? Eu unde mă pot adresa? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:41, 30 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
direct unui executor, conventia notariala constituie tilu executoriu.
sa prevedeti ca dupa neplata a 3 rate sau cate vreti, intreaga suma ramasa se declara scandenta anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca incheiati un angajament notarial/ partaj notarial, in caz de nerespectare a obligatiei de plata, il puteti executa silit asupra veniturilor pe care le are si asupra bunurilor sale. Executarea silita a casei este mai problematica fiind inca un credit in derulare inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract vanzare Antik Antik speta: Un contract de vanzare cumparare cu plata in rate ,debitorul/cumparator nu-si executa obligatia de plata, data scadenta a expirat. Debitorul si ... (vezi toată discuția)
Contract care sa constituie titlu executoriu pentru recuperare arvuna dorincornea dorincornea Am semnat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, insa tranzactia respectiva nu s-a mai finalizat din cauza vanzatorului (cazul e detaliat intr-o ... (vezi toată discuția)
Restanta banca, propunere de solutionare litigiu- de la societatea de recuperari creante muku muku credit banca, ultima plata la ei in urma cu peste 14 luni, preluata de kruk international care a bombardat cu scrisorele si telefoane in rastimp. Apoi apare o ... (vezi toată discuția)