Buna ziua, daca pe un camion este contract de comodat cu o firma de transport marfa, iar contractul se incheie cu acordul partilor, se mai emite vreun document de la firma respectiva ca acel contract s-a incheiat ca sa se poata incheia alt contract de comodat cu alta firma? Multumesc.
Buna ziua, subcomodatarea poate avea loc cu acordul comodantului. In consecinta, va trebuie o clauza sau un act aditional cu privire la dreptul comodatarului initial de a subcomodata.
Buna ziua d-na avocat Pascu, va multumesc pentru raspuns, insa cred ca trebuie sa va ofer mei multe detalii pentru un raspuns mai concret....nu sunt din domeniu, dar va relatez cu cuvintele mele...sa pot intelege ce este de facut.
Un prieten are un camion, a incheiat cu o firma de transport un contract de comodat si acum au convenit sa inceteze acest contract, iar prietenul vrea sa incheie cu alta firma tot un astfel de contract.
Intrebarea mea este daca de la firma cu care a avut contract ii trebuie vreun document ca s-a inchis acel contract ?
Va multumesc !
Buna ziua, nu este necesara prezentarea inscrisului de incetare a comodatului initial noului comodatar insa acesta trebuie sa existe la proprietar pentru a nu exista probleme in viitor.