avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe un camion este contract de comodat cu o firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe un camion este contract de comodat cu o firma

Buna ziua, daca pe un camion este contract de comodat cu o firma de transport marfa, iar contractul se incheie cu acordul partilor, se mai emite vreun document de la firma respectiva ca acel contract s-a incheiat ca sa se poata incheia alt contract de comodat cu alta firma? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:18, 30 August 2023
Buna ziua, subcomodatarea poate avea loc cu acordul comodantului. In consecinta, va trebuie o clauza sau un act aditional cu privire la dreptul comodatarului initial de a subcomodata.
Buna ziua d-na avocat Pascu, va multumesc pentru raspuns, insa cred ca trebuie sa va ofer mei multe detalii pentru un raspuns mai concret....nu sunt din domeniu, dar va relatez cu cuvintele mele...sa pot intelege ce este de facut.
Un prieten are un camion, a incheiat cu o firma de transport un contract de comodat si acum au convenit sa inceteze acest contract, iar prietenul vrea sa incheie cu alta firma tot un astfel de contract.
Intrebarea mea este daca de la firma cu care a avut contract ii trebuie vreun document ca s-a inchis acel contract ?
Va multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu este necesara prezentarea inscrisului de incetare a comodatului initial noului comodatar insa acesta trebuie sa existe la proprietar pentru a nu exista probleme in viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pluralitate de comodatari. exista obligatia mentionarii in contract? rog raspuns. anna_cta anna_cta Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Daca o societate comerciala incheie un contract de comodat (pentru un apartament) cu un comodatar, iar ulterior ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ContSters63174 ContSters63174 Buna! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. In cazul in cand o firma a vandut unei alte firme un camion iar cel care l-a cumparat nu l-a achitat inca dar vrea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat GabrielaSyn GabrielaSyn Buna dimineata, Va rog sa ma sfatuti in urmatoarea problema: lucrez la o firma care imi deconteaza benzina necesara navetei zilnice. Mentionez ca naveta o ... (vezi toată discuția)