Am fost angajat si in luna mai 2023 am demisionat.Mi s-a dat decizia de incetare si de vechime.Mi-a fost platit zilele de concediu ramase.Toate drepturile salariale.Am predat echipamentul din dotare la plecare.
Ma trezesc dupa 4 luni cu plangere la parchet ca nu am predat echipamentul.Intradevar nu am facut vreun document de predare din moment ce mi s-a eliberat adeverinta de vechime cum zice tot omul pentru pensie.Imi recunosc vinovatia si prostia pot sa achit contravaloarea echipamentului sau sa sting conflictul nu mai am chef de stres.
Mi-a facut plângere la poliție pe art 295 cp.Am dat o declarație la poliție in care am depus documentele de încetarea relației de munca si aceasta este o răzbunare deoarece din sesizare pe care am făcut-o sa suspendat activitatea.
Daca era delapidare eu nu am fost gestionar trebuie sa fie un pv sau alt document inainte de plecare mea in care sa reiese lipsa sau nepredarea. Cornel Vasile a scris:
Puteti propune achitarea c/v acelui echipament....va acuza de furt sau de ce?
Practic nu ați făcut Pv de predare ptr că nici nu ați predat echipamentul. Sa găsiți de comun acord plata acestuia în funcție de amortizarea acestuia, adică valoare de inventar. Poate nu avea valoare mare sau deja era amortizat
Infractiune?
iustinian13
Un angajat, inspector de asigurari, preda tocumentele intocmite cu privire la incasarile dintr-o sapatamana, prin posta, ( chitante, polite, borderouri), dar ... (vezi toată discuția)