avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost angajat si in luna mai 2023 am demisionat.Mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost angajat si in luna mai 2023 am demisionat.Mi s-a dat ...

Am fost angajat si in luna mai 2023 am demisionat.Mi s-a dat decizia de incetare si de vechime.Mi-a fost platit zilele de concediu ramase.Toate drepturile salariale.Am predat echipamentul din dotare la plecare.
Ma trezesc dupa 4 luni cu plangere la parchet ca nu am predat echipamentul.Intradevar nu am facut vreun document de predare din moment ce mi s-a eliberat adeverinta de vechime cum zice tot omul pentru pensie.Imi recunosc vinovatia si prostia pot sa achit contravaloarea echipamentului sau sa sting conflictul nu mai am chef de stres.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 22:12, 4 Ianuarie 2024
Puteti propune achitarea c/v acelui echipament....va acuza de furt sau de ce?
Mi-a facut plângere la poliție pe art 295 cp.Am dat o declarație la poliție in care am depus documentele de încetarea relației de munca si aceasta este o răzbunare deoarece din sesizare pe care am făcut-o sa suspendat activitatea.
Daca era delapidare eu nu am fost gestionar trebuie sa fie un pv sau alt document inainte de plecare mea in care sa reiese lipsa sau nepredarea.
Cornel Vasile a scris:

Puteti propune achitarea c/v acelui echipament....va acuza de furt sau de ce?

Ultima modificare: Joi, 31 August 2023
padre, utilizator
In afara de PV puteti aduce si alte probe, cum ar fi martori.
Nu ma impacientati ..explicati-le cadrelor MAI ca nu ati avut calitatea de gestionar plus ca vreti sa achitati c/v echip.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Practic nu ați făcut Pv de predare ptr că nici nu ați predat echipamentul. Sa găsiți de comun acord plata acestuia în funcție de amortizarea acestuia, adică valoare de inventar. Poate nu avea valoare mare sau deja era amortizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat concediat disciplinar - cum recuperez echipament de lucru? Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Astazi urma sa aiba loc cercetarea disciplinara a unui salariat, absentat nemotivat. Nu am primit confirmarea ca salariatul a intrat in posesia ... (vezi toată discuția)
Infractiune? iustinian13 iustinian13 Un angajat, inspector de asigurari, preda tocumentele intocmite cu privire la incasarile dintr-o sapatamana, prin posta, ( chitante, polite, borderouri), dar ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada determinata andradah andradah Buna ziua, As dori sa aflu mai multe pareri in legatura cu urmatoarea speta de dreptul muncii. Am avut un contract incheiat pe perioada determinata, ... (vezi toată discuția)