avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem 3 mostenitori. Exista un testament olograf ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem 3 mostenitori. Exista un testament olograf pentru unul ...

Suntem 3 mostenitori. Exista un testament olograf pentru unul dintre mostenitori. Celalalt mostenitor declara ca cunoaste scrisul si semnatura si recunoaste testamentul. Eu nu cunosc scrisul. Daca declar acest lucru la notar, eu trebuie sa platesc, sau cine plateste expertiza grafoscopica ? Se poate face expertiza pe un document care este o copie la indigo ??
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:26, 31 August 2023
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine contesta plateste. Expertiza numai dupa inscrisuri originale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica mariu2876 mariu2876 Suntem 3 mostenitori. Exista un testament olograf pentru unul dintre mostenitori. Celalalt mostenitor declara ca cunoaste scrisul si semnatura si recunoaste ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune mirela4512 mirela4512 La dezbaterea succesiunii dupa un testament olograf cu mostenitori nerezervatari. Testamentul este facut in favoarea unuia dintre mostenitori. Unul dintre ... (vezi toată discuția)
Confirmare/contestare testament olograf monalisa16 monalisa16 Poate confirma sau contesta scrisul/semnatura dintr-un testament olograf o ruda care nu este in clasamentul mostenitorilor legali( este mostenitor de gradul ... (vezi toată discuția)