avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eroare notar Act partaj si Certificat mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eroare notar Act partaj si Certificat mostenitor

Buna ziua!Am mers cu socrul meu si cu sotia sa facem un contract de intretinere pt casa si terenul de la tara,care i-au revenit socrului in urma partajului voluntar intre el si fratele sau.Ideea e ca atat in actul de partaj voluntar cat si in certificatul de mostenitor s-au produs cateva greseli in urma carora n-am putut incheia Contractul de întretinere si anume:
-Casa si anul contruirii casei socrului meu au fost trecute eronat la fratele sau și invers,casa fratelui si anul constructiei au fost trecute la socru.Deci,s-au trecut corect doar terenurile,iar casele au fost inversate.Mentionez ca si in Certificatul de mostenitor este aceeasi greseala.
Ce putem face ca sa intram in legalitate si sa putem incheia Contractul de Întreținere?
Cel mai recent răspuns: Adrian Vasile10 , utilizator 23:49, 31 August 2023
Buna seara!Nu stiu momentan ce a depus socrul cand a facut partajul.Trebuie sa mearga el sa se interesese impreuna cu fratele.

adriandimitriu a scris:

cam multe erori. actele pe care le-ati pus la dispozitie certificau toate aceste inregistrari despre care spuneti ca sunt inscrise gresit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere olidan olidan Bună seara. As avea nevoie de câteva informații legat de următoarea situație:Părinții soțului meu au avut un contract de intretinere pentru casa cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, soțul a început in anul 2001 sa construiască o ... Annamaria V Annamaria V Buna ziua, soțul a început in anul 2001 sa construiască o mansardă deasupra casei părintești. Certificatul de construcție a fost emis pe numele socrului ... (vezi toată discuția)
Succesiune după ambii părinți. care este varianta cea mai avantajoasă pentru ca eu și fratele meu să beneficiem de ce ne dorim fiecare? mirela86 mirela86 As dori sa imi dati un sfat.Suntem doi frati.Mama a decedat acum 11 ani iar tata anul trecut in luna septembrie.Acum as dori sa incep demersurile pentru ... (vezi toată discuția)