avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, soțul a început in anul 2001 sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, soțul a început in anul 2001 sa construiască o ...

Buna ziua, soțul a început in anul 2001 sa construiască o mansardă deasupra casei părintești. Certificatul de construcție a fost emis pe numele socrului meu. Lucrarea nu s-a finalizat iar în anul 2007 ne-am căsătorit și am finalizat lucrarea. În 2010 socrul a murit făcându-se succesiunea după dânsul doar pe casa părintească și teren deoarece partea superioara nu exista în acte. Cum putem întra în legalitate și cum putem înscrie mansarda pe numele nostru în CF fără a fi nevoiți să înscriem toți mostenitorii(fratele și surorile soțului )
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:19, 22 Noiembrie 2023
Nu puteți.
Trebuie sa dezbateti succesiunea după socru și apoi, soțul dvs sa facă partajul cu frații lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moºtenire fodoretelkaeva fodoretelkaeva Vă rog să-mi spuneţi;pentru deschiderea succesiunii după moartea soţului, este nevoie să se facă şi succesiunea socrului- acesta a murit acum 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Drept civil vali valentina vali valentina Buna ziua,socrul meu a murit acum 3 ani iar soacra mea nu a facut taxa de succesiune pana acum dupa sotul ei ,ei avand impreuna doar pe sotul meu care a ... (vezi toată discuția)
Succesiune floreanilie floreanilie v-as ruga sa ma lamuriti -in anul 1994 socrul meu cumpara de la mama sa si fratii sai casa parinteasca si terenurile aferente cu act notarial.in 1997 moare ... (vezi toată discuția)