avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit Ipotecar. Eu fac credit ipotecar pe 50% din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit Ipotecar. Eu fac credit ipotecar pe 50% din proprietate ...

Credit Ipotecar.
Eu fac credit ipotecar pe 50% din proprietate (30% credit + 20% avans propriu) prietena vine cu 50% din fonduri proprii, dar nu este eligibila pt a fii codebitor.
Intrebare 1. V-om fii proprietari in cote egale asupra imobilului?
Intrebare 2. Banca poate sau trebuie sa puna ipoteca doar pe 30% din valoarea imobilului?Normal asa ar trebuii.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 1 Septembrie 2023
Veti fi proprietari pe cote parti daca cumparati impreuna si banca va pune ipoteca pe toata cota dvs. Mie mi-e teama ca va avea pretentii ca prietena sa fie de acord cu ipoteca pe tot imobilul.
Vedeti inainte care sunt conditiile bancii pana sa semnati un antecontract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare imobil pansii pansii Buna seara, Intentionez sa achizitionez un imobil prin credit bancar. Plata avansului se face printr-un antecontract. Intrebarea mea este daca pe acest ... (vezi toată discuția)
2 proprietari apartament achizitionat prin 1 credit ady_2004 ady_2004 Buna ziua Impreuna cu prietena doresc sa achizitionez un apartament prin programul \"Prima casa\". Am dori sa fim amandoi in contractul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pe 30 de ani, împreună cu prietenul meu. beneficiez și eu de apartament sau sunt bună doar de plată? Beatrice0 Beatrice0 Buna seara. Tocmai ce am facut demersurile pentru un credit ipotecar pe 30 de ani, impreuna cu prietenul meu,pentru un apartament. Creditul este pe numele ... (vezi toată discuția)