avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața, ce putem face în cazul în care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața, ce putem face în cazul în care șeful te ...

Bună dimineața, ce putem face în cazul în care șeful te tratează urat,te stresează psihic și face în asa fel încât sa te facă sa îți dai demisia?Se poate numi asta abuz de funcție?Ținând cont ca în trecut a mai fost reclamat pt faptul ca se purta urat cu angajații de persoane care nu aveau nici o legătură cu el.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 1 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat pt sefi lazarescuc lazarescuc buna...as vrea sa stiu si eu, daca se pot face referate de angajat catre seful de productie pt felul agresiv si vulgar fata de muncitori ....de exemplu sa ... (vezi toată discuția)
Angajator in insolventa angelicamihaela angelicamihaela Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste situatia mea cu privire la nerecuperare salariului aferent celor 20 de zile lucratoare de preaviz. Incepand ... (vezi toată discuția)
Abuz dupa vechiul sau noul cod penal? ContSters208719 ContSters208719 Abuzul in functie comis de un manager se prescrie la termenul de prescriptie de 3 ani sau la data intrarii in vigoare a noului cod penal??? (vezi toată discuția)