avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condiții numire director general la firmă și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condiții numire director general la firmă și autorizare activități ...

Condiții numire director general la firmă și autorizare activități multiple.
Bună ziua, am doua întrebări si anume:
- se poate numi director general o persoana care nu are studii superioare, dar are o vechime de 17 ani în această meserie, deține doar școală profesionala?
-se poate autoriza și desfășura mai multe activități comerciale sub o singură denumire de firmă? Ex. Cafenea, centru de socializare, detailing auto și transport marfă, toate acestea desigur cu puncte de lucru diferite și autorizație de rigoare din punct de vedere spațiu și personalul angajat. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 14:04, 1 Septembrie 2023
Puteti sa-l angajati ...Contractul individual de munca se incheie dupa verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea.
1. Da
2. Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie andrapanait andrapanait Buna ziua. Pot incadra un sudor pe functia de mecanic utilaje? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna dimineata! firma de peste 249 lucratori s-a divizat in doua. ... floriontehnic floriontehnic Buna dimineata! Firma de peste 249 lucratori s-a divizat in doua. Una si-a pastrat denumirea initiala, cealalta cu alta denumire. Cum procedez cu fisele de ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)