avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Stie cineva cum este procedura aceea cand ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Stie cineva cum este procedura aceea cand poti merge ...

Buna ziua Stie cineva cum este procedura aceea cand poti merge doua persoane pe un singur bilet de tratament si perioada de sedere se injumatateste ?
Am auzit ca unii pensionari procedeaza asa, merg doi pe un singur bilet si stau 8 zile in loc de 16. Este adevarat ? Si ce trebuie intreprins sa poti face asa ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:32, 2 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU exista o asemenea procedura , iar daca sunt unitati de cazare care au acceptat asa ceva , este total ilegal . Cel care primeste un bilet de tratament trebuie sa aduca bilet de trimitere de la medicul de familie pentru boala LUI , cum ar putea face altcineva tratament pentru boala altei persoane ? Fisa de tratament se semneaza zilnic de fiecare terapeut in parte ( 3 - 4 terapii/proceduri de obicei ) si aceasta sta la baza decontarii la Casa de Pensii , tratamentul durand 12 zile . Daca se fac doar partial ( 6 in jumatate din timp ) este un tratament fara eficacitate , si atunci de ce ar mai plati Casa de Pensii degeaba ? Daca chiar au existat astfel de cazuri , inseamna ca au fost facute falsuri in acte . Intrebati mai bine la unitatea de cazare daca se preteaza la asa ceva ( eu ma indoiesc ) , sa nu va treziti ca nu accepta , iar a doua persoana sa fie nevoita sa se intoarca acasa , sau sa-si plateasca masa si cazarea ca turist .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera dploiesti dploiesti Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce reprezinta \"taxa hoteliera\".Incepem activitatea pentru un hostel si cel ce a fiscalizat casa de marcat m-a intrebat ce ... (vezi toată discuția)
Cazare neconforma cu categoria hotelului dor582004 dor582004 Buna ziua, vin cu rugamintea de a ma ajuta in interpretatrea unei situatii de facto la cazarea intr-un hotel de 3*** intr-o localitate balbeara si anume : ... (vezi toată discuția)