avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocupare posturi în învățământ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocupare posturi în învățământ

Ce pot sa fac , dacă cineva a ocupat un post în învățământ ilegal?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Septembrie 2023
Bubu12@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 5 Septembrie 2023
De unde stiti si ce motiv ar fi de nelegalitate?
Pentru ca scrie ca are nota cel puțin 7 , deși nu are doar 6.50
Unde scrie ?

De ce nu dati mai multe detalii sa intelegem si noi despre ce este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs ocupare post lidiaflorentina lidiaflorentina Buna ziua, as vrea sa-mi spuneti cum sa procedez mai departe in ocuparea unui post. In data de 4 dec 2014 am participat la un concurs pt ocuparra unui post de ... (vezi toată discuția)
Art. 75 din legea 76/2002 dimitrie.sir dimitrie.sir Presupun ca stiti articolul. Problema mea rezida din faptul ca desi am fost somer, am dat un examen si am fost incadrat in munca, ca medic rezident (care ... (vezi toată discuția)
Obligatie de plata bvicas bvicas Sotia mea a primit in urma cu un an si jumatate un \"bonus de performanta\" iar acum in urma unui control efectuat de cei de la finante s-a observat ca acea ... (vezi toată discuția)