avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Baza de calcul concediu neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Baza de calcul concediu neefectuat

Buna ziua,
Daca am o fosta salariata care timp de 4 luni a primit prima exceptionala, la baza de calcul a concediului neefectuat se ia in calcul si genul acesta de prime exceptionale? Baza de calcul pentru concediul neefectuat se calculeaza tot la ultimele 3 luni sau la luna in curs?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: h9680-gl , utilizator 09:13, 5 Septembrie 2023
Indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu.

In speta, se iau in consideraren ultimele 3 luni anterioare celei in care a incetat c.i.m.

daca nu a avut caracter permanent , nu se ia in considerare prima.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pentru contract de mandat mmarianne mmarianne Buna ziua, Am o `` speta `` de rezolvat, pentru o persoana care, in anul 2013 a fost incadrata, 6 luni cu CIM, apoi i s-a suspendat CIM si i s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
cum se calculeaza indemnizatia de concediu de odihna ... scandurica scandurica Buna seara, Cum se calculeaza indemnizatia de concediu de odihna in situatia in care venitul lunar este compus din venitul din contractul de munca si o ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul pentru compensarea in bani a concediului neefectuat andradabest andradabest Buna ziua, As avea nevoie de lamuriri clare pentru urmatoarea situatie, intrucat nici la sediul ITM zonal nu am reusit sa primesc un raspuns clar. Despre ... (vezi toată discuția)