avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Intenționez să cumpăr un apartament, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Intenționez să cumpăr un apartament, însă proprietarul ...

Bună ziua,
Intenționez să cumpăr un apartament însă proprietarul spune că nu mai găsește contractul de vânzare cumpărare în baza căruia a dobândit imobilul și intenționează să obțină un duplicat. Vă rog să îmi comunicați dacă în ce mă privește este sigură o astfel de tranzacție si/sau care sunt riscurile posibile. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: eusieidoi , utilizator 18:24, 5 Septembrie 2023
Nu mai este nevoie de acel contract daca imobilul este inscris in C.F. Daca nu este inscris, nu-l puteti cumpara. Va trebui sa asteptati intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocpi adumitroaie florin adumitroaie florin pot sa ma inscriu la OCPI ca proprietar al unui imobil in baza facturii si chitantei cu care am achizitionat imobilul , mentionez ca inca nu am incheiat ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu prima casa (3) LauraElena LauraElena Buna ziua, Vom incepe actele necesare achizitionarii unui apartament folosind creditul de la banca 'Prima casa'. (credit deja aprobat) Situatia este ... (vezi toată discuția)
Intabulari fara copie legalizata dupa titlul de proprietate vanea953 vanea953 Buna ziua ! Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : Cum pot intabula un teren si un spatiu comercial in cazul cind nu am copie legalizata ... (vezi toată discuția)