avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica cu veniturile ramburs
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica cu veniturile ramburs

Buna seara,

Am vandut diverse produse prin olx cu ramburs prin curierat rapid. Nu am forma juridica. La care sectiune din formularul 212 se incadreaza aceste venituri? Si ce taxe datorez daca ele nu au depasit 16.000 pe an? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 21:18, 5 Septembrie 2023
La venituri din alte surse, datorati impozit 10%, cand completati declaratia va apare automat si datoria cu impozitul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea declarației unice pentru anii din urma alexgab2150 alexgab2150 Buna ziua , m-am trezit cu un plic de la Anaf precum ca figurez cu sume incasate cu titlu de ramburs in perioada 2017-2021 si trebuie sa completez declaratia ... (vezi toată discuția)
Am primit un plic de la anaf pentru venituri ramburs Adina1956 Adina1956 Buna ziua. Am primit recent acasa un plic de la ANAF in care spune ca figurez in evidentele dansilor cu sume incasate cu titlu de RAMBURS in perioada 2017 ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit venit du 2020 / probleme formular du xman_ghio xman_ghio Buna ziua! Dupa publicarea DU 2020 am incercat o simulare. Pentru venituri din alte surse, in sectiunea I.1.1.B.DATE PRIVIND IMPOZITUL ANUAL DATORAT am ... (vezi toată discuția)