avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am nevoie de o îndrumare de la un avocat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am nevoie de o îndrumare de la un avocat cu privire ...

Buna ziua,
Am nevoie de o îndrumare de la un avocat cu privire la ambrozie.
Am un lan întreg langa casa. Am făcut sesizare la primărie, la prefectură, la Garda de mediu, la Garda națională de mediu. Am sunat și la olitia locală și mi au spus că nu e de competenta lor (deși eu știu că e).Plângerile le am făcut în luna iulie. Nimeni nu a luat nicio măsură. Unde as mai putea face sesizare? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:22, 6 Septembrie 2023
Faceți un memoriu către Avocatul Poporului în care descrieți situația,anexati nr de înregistrare și precizați ce instituții nu v au răspuns.. Nu o sa rezolve mare lucru dar o sa facă adrese la instituțiile cărora le -ați semnalat problema iar aceștea vor răspunde în cele din urma..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gunoi pe o strada neasfaltata si pe trotuare, caini vagabonzi Patru gena Patru gena Buna ziua, Locuiesc pe o stada neasfaltata din sectorul 5. Sesizari la Primarie in vederea unor raspunsuri referitoare la asfaltare au fost facute la ... (vezi toată discuția)
Muzica din parcuri alexi alexi Sarbatori fericite ! Locuiesc intr-o zona linistita(asa cum imi doresc), insa de cateva zile in parcul din apropiere au fost aduse niste instalatii ca acelea ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica restaurant staveelena staveelena De cativa ani de zile langa locuinta mea s-a deschis o unitate turistica care are la parter un restaurant . Si astfel au inceput problemele . Muzica din ... (vezi toată discuția)