avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit de la Anaf precum ca figurez cu sume ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit de la Anaf precum ca figurez cu sume incasate din ramburs

Buna ziua . Am primit de la Anaf precum ca figurez cu sume incasate cu titlu de ramburs in perioada 2017-2021 si trebuie sa completez declaratia 212 pentru fiecare an. Eu am luat de la cunostinte, prieteni IT(laptop, monitor, display) stricat, l-am reparat si am vandut online,cu un profit de maxim 10-20% , si o gramada de produse second din casa: haine incaltaminte televizor, cuptor cu microunde. Anaf cere sa platesc pe toata suma bruta impozit, nu doar pe profit. Profitul nu pot demonstra, ca toate obiectele vandute am obtinut din mana a doua la "negru". Totusi tre sa existe o solutie de compromis. Eu am intentii corecte sa achit o taxa, dar nu pe toata suma bruta. Cer ajutorul/parea dumeavoastra
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:02, 6 Septembrie 2023
Se plateste impozit si taxe pe venit cu conditia sa prezentati facturi, chitante, etc. pentru ceea ce a intrat la dvs. si pentru cheltuielile efectuate cu reparatiile de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea declarației unice pentru anii din urma alexgab2150 alexgab2150 Buna ziua , m-am trezit cu un plic de la Anaf precum ca figurez cu sume incasate cu titlu de ramburs in perioada 2017-2021 si trebuie sa completez declaratia ... (vezi toată discuția)
Televizor distrus de un reparator neautorizat. am vreo șansă de despăgubire prin instanță? andreipnc andreipnc Buna ziua! Acum cateva zile am dus un TV Led care avea ceva probleme de functionare la un \"reparator\" din oras neautorizat. M-a sunat, a zis ca nu il poate ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni in cazul deterioriarii apartamentului inchiriat andreeaf2002 andreeaf2002 Buna! O intrebare pentru cunoscatori: daca nu am contract inregistrat la ANAF cu proprietara in apartamentul careia stau in chirie poate sa imi faca ceva daca ... (vezi toată discuția)