Chiar asa,
apometrele sa plateasca consumul, pentru ca produc, mai nou, diferente. :)
Atunci sa fie bagate apometrele pe lista de cheltuieli lunare, nu persoanele ce o consuma.
Lasind gluma la o parte (nu eu am scris textul de mai jos)
am rugamintea sa nu mai dezinformati oamenii, cel putin pe acest forum.
Daca in asociatia dvs. si grupul de prieteni, de aceeasi functie sau conexa, va puteti impartasi astfel de opinii, aici trebuie sa vorbim doar de temeiuri legale, nu de tot felul de "regulamente" de pe vremea defunctei si abrogatei legi 230/2007.
Deci, dupa cum scrie in legea 196/2018, diferenta dintre consumul indicat de apometrul de bransament si suma consumurilor apometrelor proprietarilor se imparte pe numar de persoane, pentru a fi repartizate fiecarui proprietar pe lista de cheltuieli lunare, asa cum scrie la art.82, deoarece consumurile acelei diferente /proprietar " nu pot fi individualizate pe fiecare unitate de proprietate individuala in parte pe baza unor dispozitive de masurare/inregistrare, fie datorita naturii si caracteristicilor anumitor servicii, fie din lipsa dispozitivelor de masurare/inregistrare."
[ link extern ]
w_v_w_v a scris:
In plus diferentele se pun proportional cu consumul adica apometrele produc diferente ele sa o suporta in functie de consum.