avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Dacă cineva este sau a fost în aceasta ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Dacă cineva este sau a fost în aceasta situație ...

Bună ziua!
Dacă cineva este sau a fost în aceasta situație va rog a-mi da un sfat. Am fost client CEZ pana anul trecut în septembrie când m-am mutat la Hidroelectrica, la momentul respectiv fiind prosumator. M-au preluat ca și client după ce am completat toate documentele online. Am sunat și am vorbit de câteva ori și cu un operator hidroelectrica care mi-a spus ca nu trebuie sa fac nimic,dumnealor se ocupa de tot. Mereu le-am spus ca sunt prosumator, în fiecare luna am trimis indexul online cu ce am consumat, în aplicație nefiind o rubrica pt a trimite și indexul cu ce am injectat în rețea dumnealor spunându-mi ca indexul cu ce injectez în rețea va fi comunicat dumnealor de Distribuție Oltenia. Pe parcursul anului am mai sunat la dânșii de câteva ori mereu întrebând de situația facturilor dar nu am primit nici un răspuns, mereu comunicând-mi ca fiind prosumator o sa primesc facturile mai târziu.
Azi am sunat din nou și o duduie tot îmi repeta că nu figurez în sistem ca prosumator neavând contract cu dânșii decât ca și consumator, deci în ultimul an am injectat în rețea cam 13MW degeaba... Cuiva
Ce ma sfătuiți sa fac?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:10, 8 Septembrie 2023
extension://bfdogplmndidlpjfhoijckpakkdjkkil/pdf/viewer.html?file=https%3A%2F%2Fcdn.hidroelectrica.ro%2Fcdn%2Ffurnizare%2Fnotificare_modificare_cadru_legislativ_prosumatori_si_compensare_rev_18.03.2022.pdf

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract enel Doru Georgescu Doru Georgescu Buna ziua, In urma unei mosteniri am dobandit o cota parte dintr-un apartament (nu sunt singurul mostenitor). Contractul Enel este pe numele altui ... (vezi toată discuția)
Energie electrica Ștefan Radu Boscor Ștefan Radu Boscor Bună ziua, am semnat un contract de furnizare a energiei electrice în iunie 2017 cu enel... În ianuarie 2018 au început sa îmi emită facturi ei dar doar ... (vezi toată discuția)
Tva factura utilitati yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua As dori o lamurire daca se poate referitoare la calculul TVA al facturii de utilitati la gaze. In luna ianuarie factura la gaze a avut un consum ... (vezi toată discuția)