avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Acum câteva zile am împlinit 18 dar din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Acum câteva zile am împlinit 18 dar din păcate ...

Bună ziua. Acum câteva zile am împlinit 18 dar din păcate părinții mei sunt divorțați și eu trăiesc cu tatăl meu care este abuziv și dependent de alcool, și vreau să plec din locul cât mai repede dar nu pot din cauza faptului că tatăl meu refuză să-mi facă buletinul ca să mă țină captiv aici. Ce pot face în legătură cu asta ?
Mergi la politie dacă te te sechestreaza dacă exercita violente etc.Poti sa ceri un duplicat de pe certificatul de naștere, sa îți faci singurul buletinul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem scapa de el? zgabeatza zgabeatza Buna ziua, As dori si eu un sfat din partea dumneavoastra. Traiesc in casa cu parintii mei, sora mea si copilul acesteia, dar de la o vreme nu se mai poate ... (vezi toată discuția)
Sfat înaintare divorț 04André27 04André27 Buna seara! Sunt căsătorită de 1 an,am o fetița cu soțul meu de aproape 2 ani. Din cauza neînțelegerilor am ales sa i spun sa ne separam. Nu a înțeles ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa il decad din drepturi pe tatal copilului meu? Catalina12345678 Catalina12345678 Traiesc in concubinaj cu tatal fetitei mele.El a recunoscut-o pe fetita.dar as vrea sa stiu daca ma despart de el as putea sa il decad din drepturi si sa trec ... (vezi toată discuția)