avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Doresc sa iau legatura cu un avocat ,pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Doresc sa iau legatura cu un avocat ,pentru un litigiu ...

Buna ziua.Doresc sa iau legatura cu un avocat ,pentru un litigiu cu fosta femeie dintr o relatie avuta ,incheiata cu prejudiciu material .mentionez ca exista in sensul asta o hartie redactata in care ea isi asuma inapoierea datoriei dar hartia nu este facuta ca la carte si o integistrare audio in care tot asa recunoaste si isi asuma.ar mai fi si un martor care poate confirma cele petrecute.ofer comision de succes pentru castig de cauza.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:45, 11 Septembrie 2023
7 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea este sa cautati un avocat dedicat muncii sale, avocatii isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei. Calitatea serviciilor ar trebui sa primeze locatiei avocatului.


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Avocati găsiți dar daca va imaginați ca se plătește doar un onorariu de succes la final.s ar putea sa aveți surprize,nimeni.nu lucrează gratuit psna la solutionarea unui proces adica 2,3 ani .Puteti negocia eventual un onorariu decent și un onorariu de succes la sfârșit este cu totul.altceva..

Onorariu si pt succes separat m am referit
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti la hârtie, ce scrie pe ea, in cate rate, cand ati incheiat acel inscris, pe ce perioada, de cand nu a mai platit.. etc.
Daca a intervenit prescriptia, nici cel mai smecher avocat, nu mai are cu ce sa va ajute.


gi-jane2 a scris:

Reveniti la hârtie, ce scrie pe ea, in cate rate, cand ati incheiat acel inscris, pe ce perioada, de cand nu a mai platit.. etc.
Daca a intervenit prescriptia, nici cel mai smecher avocat, nu mai are cu ce sa va ajute.

Hartie incheiata in august ,despartire la sfarsitul lunii:).scrie :subsemnata cutare ,in data de am convenit cu idiotul pe care am avut plan sa il fac ca ma oblig la returnarea contravalorii autoturismului in rate lunare in valoare de ,intre data de si de ale fiecarei luni.achitat pe loc prima rara cash .semnaturile ambilor
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai si acum ce vreti? Aveti o intelegere, daca o respecta, sanatate! Ce conteaza daca v-ati despartiti sau nu? Plateste sau nu, ratele? Asta e important!

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat T1ty T1ty Un cazul in care, am depus cererea de divort si iau decizia de a renunta la divort, onorariul avocatului se plateste oricum? Chiar daca pana acum nu s_a depus ... (vezi toată discuția)
Probleme bunuri comune katharsis katharsis Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta legata de bunurile comune ramase dupa divort Asadar, dupa divort a existat o conventie verbala intre mine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am fost casatorita cu un barbat si in timpul casatorie ... Andreea19861986 Andreea19861986 Buna ziua am fost casatorita cu un barbat si in timpul casatorie am luat credit cu El de la banca si am luat un apartment dar dupa ce lam achizitionat nu am ... (vezi toată discuția)