avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua.Am obținut în instanță întoarcerea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua.Am obținut în instanță întoarcerea executării ...

Bună ziua.Am obținut în instanță întoarcerea executării .Există un procent de impunere pentru ami asigura cheltuielile cu avocații,o dobăndă pentru banii opriți ilegal timp de un an ? Care poate fi acest procent maxim? O zi bună.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:03, 8 Septembrie 2023
Buna ziua. Pentru cheltuielile de judecata, acestea trebuiau sa va fie acordate de catre instanta daca le-ati cerut si ati depus dovezi. Nu se plateste dobanda pentru aceste sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureazapana ce primesc un raspuns de la asigurari an legatura cu dosarul de dauna gilcrist1977 gilcrist1977 am deschis dosar de dauna la asigurari cam cat dureazapana ce primesc un raspuns am la dosar tot ce trebuie expertixa certificat iml anexa doi de la politie ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa ma ajutati cu o situatie extrem de urgenta: in 2009 sora mea a intentat un litigiu de munca fostului angajator. A castigat pe fond ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca AntoanelaC AntoanelaC Buna seara, Am primit o instiintare de plata de la un executor judecatoresc. Trebuia sa platesc o sulta si cheltuielile de executare. Am platit sulta imediat ... (vezi toată discuția)