avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. O intrebare as avea si eu. Instanta de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. O intrebare as avea si eu. Instanta de liberare conditionata ...

Buna seara. O intrebare as avea si eu.
Instanta de liberare conditionata de la tribunal a fratelui meu poate fi publica? Pot participa si eu?
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2023
Clătite americane 1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Clătite americane 1 , utilizator 22:13, 8 Septembrie 2023
Buna ziua, puteti lua parte la sedinta in sala intr-o cauza avand ca obiect cerere de liberare conditionata.
Multumesc mult pentru raspuns. O seara buna

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, puteti lua parte la sedinta in sala intr-o cauza avand ca obiect cerere de liberare conditionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot asista la procese? li_a_she li_a_she Spuneti-mi si mie va rog daca se poate asista la un proces (intr-o sala de judecata ) ? sau la mai multe cazuri (procese)intr-o zi. (vezi toată discuția)
oricine poate asista la procese? ContSters113408 ContSters113408 Buna ziua! Sunt student in anul I la drept si cu toate acestea n-am avut ocazia pana acum sa intreb vreun profesor de la facultate daca oricine poate asista la ... (vezi toată discuția)
In ce temei pot solicita sa particip la sedinta de judecata? aidu aidu In concret, am retinut de la plangerea la CEDO a lui Adrian Nastase ca ICCJ nu l-a lasat sa participe la solutionarea cererii de recuzare. Similar, eu vreau ... (vezi toată discuția)