avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua mașina familiei este înscrisă pe numele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua mașina familiei este înscrisă pe numele soțului ...

Bună ziua mașina familiei este înscrisă pe numele soțului el vrea să o inscriu pe numele meu acum ce documente am nevoie si cit costă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:57, 11 Septembrie 2023
Buna ziua, trebuie sa i-o vindeti. Aveti nevoie de contract de vanzare-cumparare, plata impozitelor la zi, si mergeti apoi la DITL si Inmatriculari si urmati procedurile de inscriere a autoturismului pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere auto gandac gandac Salutare tuturor. Cu ceva timp in urma am achizitionat un autoturism. Am luat actele de la vechiul posesor al masinii si am mers la primarie pentru ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto - o mica nelamurire !?! alexandrescovici alexandrescovici Buna ziua. Am achizitionat un autoturism , cu taxa platita , am facut un contract de vanzare cumparare , am primit fiscal . Am inscris masina la impozit , ... (vezi toată discuția)