Este admisibila o NOUA cerere de chemare in judecata, pentru o pricina care a fost respinsa de Tribunal, care o invocat din oficiu, exceptia perimarii de drept (art 416 alin 1) CPC?. S a facut cerere de repunere pe rol, insa nu a fost admisa pe motiv ca au trecut 6 luni de la PRONUNTAREA INCHEIERII DE SEDINTA si nu a unei sentinte.Eu am facut cerere de repunere pe rol, in termen de 6 luni , de la data comunicarii INCHEIERII DE SEDINTA.
Posibil sa fie necesar un RIL in dezlegare chestiune de drept. Cererea initiala a fost depusa in termenul legal.Termenul de constatatre a existentei raporturilor de munca, este imprescriptibil.Cu privire la acest aspect ,cumva ar trebui sa fie aplicabila si existenta legaturii fata de..imprescribilitatea actiunii de constatate a raportului de munca. (a unui drept) art 2502 (3) Cod civil.. In opinia mea, termenul in care se poate contesta decizia de concediere (inexistente in fapt(caci a fost hotarata printr un mail de cateva cuvinte..de genul, imi pare rau ,nu mai putem continua..),in cazul de fata, este strans legata de rezolvarea existentei rap de munca. In alt caz e clar ca am iesit din termen, caci procesul in care a fost constataat permiarea a tinut 2 ani. Aici e putina neclaritate.