avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este admisibila o NOUA cerere de chemare in judecata, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este admisibila o NOUA cerere de chemare in judecata, pentru ...

Este admisibila o NOUA cerere de chemare in judecata, pentru o pricina care a fost respinsa de Tribunal, care o invocat din oficiu, exceptia perimarii de drept (art 416 alin 1) CPC?. S a facut cerere de repunere pe rol, insa nu a fost admisa pe motiv ca au trecut 6 luni de la PRONUNTAREA INCHEIERII DE SEDINTA si nu a unei sentinte.Eu am facut cerere de repunere pe rol, in termen de 6 luni , de la data comunicarii INCHEIERII DE SEDINTA.
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
romanul11, utilizator
Cel mai recent răspuns: romanul11 , utilizator 09:27, 15 Septembrie 2023
Posibil sa fie necesar un RIL in dezlegare chestiune de drept. Cererea initiala a fost depusa in termenul legal.Termenul de constatatre a existentei raporturilor de munca, este imprescriptibil.Cu privire la acest aspect ,cumva ar trebui sa fie aplicabila si existenta legaturii fata de..imprescribilitatea actiunii de constatate a raportului de munca. (a unui drept) art 2502 (3) Cod civil.. In opinia mea, termenul in care se poate contesta decizia de concediere (inexistente in fapt(caci a fost hotarata printr un mail de cateva cuvinte..de genul, imi pare rau ,nu mai putem continua..),in cazul de fata, este strans legata de rezolvarea existentei rap de munca. In alt caz e clar ca am iesit din termen, caci procesul in care a fost constataat permiarea a tinut 2 ani. Aici e putina neclaritate.
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2023
romanul11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici In data de 14 ianuarie 2009 se suspenda judecata cu motivarea ca reclamantul nu a facut dovada achitarii onorariului expertului. Incheierea este comunicata in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o intrebare. daca un act de procedura este comunicat ... romanul11 romanul11 Buna ziua. O intrebare. Daca un act de procedura este comunicat in data de 18.10.2022, cand intervine perimarea, pentru nelucrare in dosar? Incheierea de ... (vezi toată discuția)
Cand se constata perimarea din oficiu? viktorV viktorV Am un subiect de prezentat; va prezint urmatoarea speta : in litigiul civil, (anulare act...)suspendat in data de 11.10.2011, reclamantul a depus cerere de ... (vezi toată discuția)