avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art 215 cod penal art 5
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art 215 cod penal art 5

in noul cod penal de la ce suma se considera forma agravanta ?
2 miliarde sau 3 miliarde...?
pe indaco scrie la codul penal nou 3 miliarde , pe cand in volumele publicate 2 miliarde .....?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 20 Octombrie 2006
2 miliarde
pe indaco este codul vechi publicat in 2004.........in codul nou prin consecinte deosebit de grave se intelege o paguba incepand de la 2 miliarde
2 miliarde de lei se considera consecinte deosebit de grave.
Codul publicat va intra in vigoare mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa prevazuta de lege si termenul de prescriptie condor77 condor77 Ce reprezinta pedeapsa prevazuta de lege in vechiul cod penal? Se iau si consecintele deosebit de grave la determinarea pedepsei prevazute de lege? Art. 141 ... (vezi toată discuția)
Cum scade o pedeapsa dupa intrarea noului cod ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nedumerire..cu privire la modul in care se aplica art 458 cpp sau art 12,14,15 cod penal daca pentru o fapta de inselaciune in 2009 s-a ... (vezi toată discuția)
Lamurire cu privire la competenta actoru_vlad actoru_vlad Intentionez sa formulez o plangere penala pentru inselaciune. prejudiciul ce mi-a fost cauzat este extrem de mare -16 miliarde de lei vechi. Cine este ... (vezi toată discuția)