În 2004 am avut un proces de moștenire în urma decesului tatălui meu. Acest proces a fost între mine (unicul copil) și cea de-a doua lui soție (nu mama mea). Printre valorile împărțite mie mi-au fost date și câteva acțiuni cumpărate de tatăl meu la o societate. Eu am uitat de aceste acțiuni și între timp nu mai găsesc nici hotărârea judecătorească. Prima întrebare este dacă pot obține de la firma de avocatură, care m-a reprezentat, o copie legalizată după acea hotărâre. A doua întrebare este legată de acele acțiuni. După această perioadă îndelungată (19 ani) mai pot beneficia de contravaloarea dividentelor? Se pot plăti retroactiv? Ce trebuie să fac în această situație și ce șanse am să beneficiez de ele? Este posibil ca doamna cu care am fost în proces să fi beneficiat de ele, nu știu sigur. În acest caz, ce pot să fac? Vă mulțumesc.
,,Firma de avocatura"nu păstrează hotărâri legalizate în arhiva și nici nu are obligația sa facă acest lucru sau sa dacă demersuri gratuite după 20 de ani ..Puteti cere personal sau apelând la un av o copie legalizata de pe sentința respectiva de la arhiva instantei unde s a judecat cauza.Dipa ce aflați numele societății va adresați Depozitarului Central pt informații privind acțiunile respective.In ipoteza puțin probabila ca mai exista se pot cere dividende eventual pe ultim 3 i ani.
Cuponiada
lucicasweis
Buna seara,
am cateva cupoane ramase de la tatal meu (decedat), actiunile sunt depuse la hotel Hilton.Unde pot afla valoarea actiunilor?....avand in vedere ... (vezi toată discuția)