avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salut! Ghena blocului a fost reamenajata ca un AirBNB.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salut! Ghena blocului a fost reamenajata ca un AirBNB.

Salut!

Ghena blocului a fost reamenajata ca un AirBNB iar scara prin care se ajungea in curtea interioara a blocului acum duce direct in acel imobil.

Prin acest lucru, noi nu mai avem nici ghena si nici acces in curtea comuna!

Cum procedam sa recastigam aceste spatii?
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 01:21, 14 Septembrie 2023
Initial verificati responsabil temeinicia si legalitatea interventiei

MannyTheLegend a scris:

Salut!

Ghena blocului a fost reamenajata ca un AirBNB iar scara prin care se ajungea in curtea interioara a blocului acum duce direct in acel imobil.

Prin acest lucru, noi nu mai avem nici ghena si nici acces in curtea comuna!

Cum procedam sa recastigam aceste spatii?

Nu înțeleg cui se poate închiria în regim hotelier un spațiu amenajat într-o fostă ghenă ( de gunoi ?) și cum s-a ajuns în această situație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc de locuințe (ap de proprietari ) dar fără asociație de proprietari constituita juridic sau nu Proprietar2017 Proprietar2017 Am un apartament cu 2 camere la etajul 1 ,apartament situat intr un bloc care de la revoluția și pana azi nu a făcut și nu face parte din nici o ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra balconului vasileemil vasileemil Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat referitor la urmatoarea problema: Am achizitionat recent un apartament compus din doua camere si un balcon, care ... (vezi toată discuția)
Sediul asociatiei de proprietari AlexaRotaru AlexaRotaru Buna ziua,in documentele de infiintare a unei asoc de prop s-a trecut la sediul asociatiei adresa condominiului insa fara un nr de ap. Ulterior la Anaf au ... (vezi toată discuția)