Buna ziua, Ma aflu in situatia ca un prieten cu care am stabilit sa ma ajute sa fac cateva lucrari la casa , sa ma minta si sa mi pretinda bani pe materiale cu mult mai mult decat pretul din magazin. A adus o persoana care foreaza puturi ( eu nu am luat deloc contact cu aceasta persoana ) careia i am platit foraj pentru 23 m , in realitate masurand putul si vorbind la telefon cu cel care a forat, sunt numai 17 m, deci un prejudiciu de 2400 pt mine. Nu am facturi sau bonuri , am numai ce am notat eu pe un carnetel ca am cheltuit pe materiale si manopera de a cursul acestor luni cat am colaborat. Ultima bomba care m a facut sa mi pun intrebari despre onestitatea acestui om , a fost ca mi a cerut pentru 8 bucati de teava rectangulara, pe care el a adus o, 7000 ron (astia nu i am platit). M am uitat pe site ul de constructii si toata teava nu costa mai mult de 3000 de ron. Mai am si alte exemple in care acest om mi a cerut sa platesc mai mult. Am vorbit cu el a recunoscut ca a cerut mai mult pe fel de fel de materiale, o parte din bani i am recuperat ,dar ma gandesc serios sa depun o plangere penala pentru inselaciune. Ce sanse am daca nu am facturi ci este numai lista mea de cheltuieli si cuvantul meu contra al lui ? Multumesc