avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Ce poți face dacă angajatorul îți ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Ce poți face dacă angajatorul îți trece mai puține ...

Bună ziua!
Ce poți face dacă angajatorul îți trece mai puține zile pe stagiu de cotizație decât muncești tu lunar?
Si este normal sa îți treacă mai puține?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 13 Septembrie 2023
Sesizati institutiile abilitate, ITM, ANAF .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc contractul de munca? annabela annabela Buna dimineata. Sotul meu munceste de la inceputul anului la o firma care se ocupa de vanzari materiale de constructii. La cateva saptamani de la inceperea ... (vezi toată discuția)
Impunere concediu fara plata Marius_B Marius_B Buna seara. As dori si eu o indrumare in o problema. Lucrez de aproape un an ca operator casa schimb valutar. Acum cateva zile am fost sunat de sef si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Salariu pe jumătate legal Isabela_Badescu Isabela_Badescu Buna ziua, Am următoare situație: in urma cu 2 ani si jumătate m-am angajat la patron, am negociat salariul, am căzut de acord in privința sumei ce imi ... (vezi toată discuția)