avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, mai pot anula un testament pe motiv ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, mai pot anula un testament pe motiv ca tatal meu suferea ...

Buna ziua, mai pot anula un testament pe motiv ca tatal meu suferea de alzheimer si a decedat acum 6 ani iar eu am aflat de testament acum 2 ani?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:39, 13 Septembrie 2023
Depinde de actele medicale ,de stadiul bolii etcPersoanele care suferă de A pot avea în funcție de faza în care se afla boala discernământul alterat,lipsa de discernământ etc.Daca exista acte medicale privind evoluția bolii martori care sa spună cum se manifesta ,cu o eventuala expertiza medico legala se poate încerca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aflat anul acesta inainte de succesiune, ca fratele meu a ... carmenmsc carmenmsc am aflat anul acesta inainte de succesiune, ca fratele meu a primit cu act de donatie un pamant care era in proprietatea mamei mele.problema este ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Discernamant svixer svixer Cum poti dovedi ca o persoana nu a avut discernamant cu 4 ani in urma ? La ora actuala chiar nu are discernamant (nu exista un act in care este pus sub ... (vezi toată discuția)
Bolnav de alzheimer determinat să-și vândă locuința. poate fi atacat contractul de vânzare-cumpărare? paulamocanu1 paulamocanu1 O doamna de 74 de ani, bolnava de dementa, a fost determinata de nora ei sa semneze un act de vânzare-cumpărare a locuinței proprii. La data semnării ... (vezi toată discuția)