avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata/retinerea impozitului pe venit datorat de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata/retinerea impozitului pe venit datorat de prestator

Plata/retinerea impozitului pe venit datorat de prestatorul de servicii persoana fizica, se face de catre prestator prin depunerea declaratiei unice sau de beneficiarul serviciului, daca acesta este srl?
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ain , utilizator 18:32, 18 Septembrie 2023
Prestatorul depune Declaratia unica daca e PFA , daca nu platitorul de venit ( beneficiarul ) va retine prin stopaj la sursa impozitul si il va declara.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass in cazul conventiei civile pentru venituri obtinute in 2018 teodor_teo65 teodor_teo65 As dori sa stiu daca, pentru o conventie civila incheiata pentru anul 2018 cu o persoana fizica, pentru care platitorul venitului a retinut la sursa si virat ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)
Pfa - impozit retinere la sursa Lori47 Lori47 Un SRL a incheiat un contract de mandat comercial cu o persoana fizica autorizata. Acest PFA desfasoara si alte tipuri activitati. Pentru acest serviciu la ... (vezi toată discuția)