avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate PFA activități muzicale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate PFA activități muzicale

Contabilitate PFA activități muzicale cod Caen 9001 - îmi pot face si depune singur bilanțul anual, sau am nevoie de contabil? Dpdv legal mă interesează. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:52, 15 Septembrie 2023
Pentru un pfa se depune anual declaratia unica, nu bilant ca la srl-uri.
Va veți putea singur completa registrul jurnal de încasări si plati ci toate veniturile încasate și cheltuielile deductibile platite în timpul anului.
La fel și declaratia unica o puteți completa și depune singur fără sa aveți nevoie de contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este impozitul pe venit pentru pfa? Andrei ramana Andrei ramana Am înființat decurgând un pfa cu codul caen 9001(activități de interpretare artistica).... Și as vrea sa știu care sunt următori pași de urmat cu ... (vezi toată discuția)
Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Mi-am facut pfa in domeniul web cam. malina111 malina111 Mi-am facut pfa in domeniul web cam , dar nu stiu ce trebuie facut mai departe ,an inteles ca trebuie sa depun o declaratie la anaf ? si trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)