avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Întârziere salariu. Angajatorul “nu are bani”
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Întârziere salariu. Angajatorul “nu are bani”

Am de luat ultimul salar de la fostul angajator, pe o lună întreagă. În CIM aveam data de 15 a lunii. Azi este 15.09, fostul angajator spune că nu are bani să plătească salariul, poate plăti azi doar dacă încasează bani de la un client.
Eu cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 15 Septembrie 2023
Puteti sa mai asteptati, iar daca tergiverseaza plata sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie mincinoasa denise_ionelia denise_ionelia In decizia de incetare a CIM scrie urmatoarele:\"La data incetarii activitatii(15.09.a.c.),[b] salariatul a beneficiat de plata preavizului[/b] pt. 15 zile ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva onicutza onicutza buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)
Neplata șomajului tehnic Iulius2020 Iulius2020 Va salut. În urma cu 3luni de zile după declararea starii de urgenta angajatorul mi-a spus sa merg acasă și ca voi întra în șomaj tehnic.In tot acest ... (vezi toată discuția)