avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doresc sa schimb propietarul autoturismului pe numele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doresc sa schimb propietarul autoturismului pe numele sotiei. ...

Doresc sa schimb propietarul autoturismului pe numele sotiei. Care este procedura si acte necesare. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lapadatescu , utilizator 19:11, 17 Septembrie 2023
Vindeti masina sotiei, schimbarea actelor se face la schimbarea proprietarului.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2023
latka, utilizator
Exista si varianta sa donati vehiculul-are avantajul financiar
Nu e niciun avantaj financiar, @yno.

Masina e bunul dvs propriu sau e bun comun? Ca daca e bun comun, potrivit ar fi un partaj.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 25 de ani și dețin o mașină pe care aș vrea s-o transfer pe numele tatălui meu. aș vrea să evit ca, în cazul în care decedează, mașina să intre la partaj. cum pot face acest lucru? GaborAlex GaborAlex Buna ziua, detin un autoturism pe numele meu. Avand 25 de ani, asigurarea este foarte mare, doresc sa fac un contract v-c catre tatal meu, dar daca el ... (vezi toată discuția)
Am un apartament cumparat inainte de casatorie si acum doresc ... Jydanul68 Jydanul68 Am un apartament cumparat inainte de casatorie si acum doresc sa o trec in acte si pe sotia mea,cum procedez? (vezi toată discuția)
Adaugare sotie pe contract apartament Ciprian001 Ciprian001 Buna ziua, Acum un an am cumparat un apartament dar nu eram casatorit cu logodnica cu care m-am casatorit anul acesta in Iulie, motiv pentru care la vremea ... (vezi toată discuția)