avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez full time la o companie (9-18). De ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez full time la o companie (9-18). De curand am ...

Buna ziua. Lucrez full time la o companie (9-18). De curand am fost acceptata si pentru un alt job la alta companie tot full time (programul este flexibil 8-21).
Mi s-a dat un contract unde trebuie sa scriu Ca am functia de baza la …si evident o sa scriu ca la a doua firma.
Ce se poate intampla in acest caz? Am voie sa am doua contracte full time remote? Ce se intampla daca iau tichete de masa de la ambele firme (tichete de masa de la parteneri diferiti).
O sa fiu taxata unde? O sa se depisteze asta? Ce as putea pati daca nu declar nimic?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pia_ionita , utilizator 08:22, 19 Septembrie 2023
Puteti negocia cu al doilea angajator sa va mareasca salariul cu o suma care ar compensa o parte din contravaloarea tichetelor de masa. Nu are rost sa riscati sanctiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intr-un articol postat pe avocatnet.ro este mentionat ... Adela.moldovan Adela.moldovan Buna ziua, Intr-un articol postat pe avocatnet.ro este mentionat ca nu se pot acorda tichete de masa de valoare diferentiata in functie de norma de lucru si ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa va rog o lamurire in cazul de mai jos o persoana este angajata ... sorin sava sorin sava Tichete de masa Va rog o lamurire in cazul de mai jos O persoana este angajata cu contract pe perioada nedeterminata cu timp partial 1 ora/zi la o companie ... (vezi toată discuția)