Oare chiar sunt singura revoltata de inechitatea legilor ?
Nici inainte de aparitia noilor legi privind PC nu era usor sa-ti obti plata dupa ce ai prestat un serviciu clientului-persoana fizica, dar, cat de cat mai aveai o sansa.
Acum insa …
Chiar ieri, un client (pe care l-am amanat cu plata din noiembrie – “saracu`, chiar nu are de unde”) a simtit perversa placere de a intra in firma sa-mi spuna in fata ca “nu considera” de cuvinta sa-mi plateasca. Sa-l dau in judecata? La ce bun oare? Pentru ca dupa 2 ani sa nu am nici macar certitudinea ca-mi voi obtine comisionul. Ce penalitati ?!
Am tot incercat sa gasesc si aici si in alte site-uri ceva in legatura cu acest subiect. Dar, tot ce poti citi este: - - “cum pot pacali firma ?”
- “mi-au prestat un serviciu si acum isi vor banii ! Cat tupeu !”
Unde sunteti, dragi colegi de breasla ? Stiti vre-un secret, sau pur si simplu nu vedeti sensul de a va revolta?
Nu este vorba de nici un secret! Contractul este secretul! Semnati contracte beton din punct de vedere juridic si , daca nu va platesc clientii comisioanele , atunci actionati-i in judecata! Ca sa le pune sare pe rana solicitati certificat de grefa de la instanta si blocati-le si cartile funciare! O sa vedeti ca atitudinea clientilor se va schimba radical! B-)
Succes!
=D>