avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PROTECTIA AGENTIILOR IMOBILIARE IMPOTRIVA CLIENTILOR ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PROTECTIA AGENTIILOR IMOBILIARE IMPOTRIVA CLIENTILOR RAU-PLATNICI

Oare chiar sunt singura revoltata de inechitatea legilor ?

Nici inainte de aparitia noilor legi privind PC nu era usor sa-ti obti plata dupa ce ai prestat un serviciu clientului-persoana fizica, dar, cat de cat mai aveai o sansa.
Acum insa …

Chiar ieri, un client (pe care l-am amanat cu plata din noiembrie – “saracu`, chiar nu are de unde”) a simtit perversa placere de a intra in firma sa-mi spuna in fata ca “nu considera” de cuvinta sa-mi plateasca. Sa-l dau in judecata? La ce bun oare? Pentru ca dupa 2 ani sa nu am nici macar certitudinea ca-mi voi obtine comisionul. Ce penalitati ?!

Am tot incercat sa gasesc si aici si in alte site-uri ceva in legatura cu acest subiect. Dar, tot ce poti citi este: - - “cum pot pacali firma ?”
- “mi-au prestat un serviciu si acum isi vor banii ! Cat tupeu !”

Unde sunteti, dragi colegi de breasla ? Stiti vre-un secret, sau pur si simplu nu vedeti sensul de a va revolta?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:56, 8 Februarie 2010
Nu este vorba de nici un secret! Contractul este secretul! Semnati contracte beton din punct de vedere juridic si , daca nu va platesc clientii comisioanele , atunci actionati-i in judecata! Ca sa le pune sare pe rana solicitati certificat de grefa de la instanta si blocati-le si cartile funciare! O sa vedeti ca atitudinea clientilor se va schimba radical! B-)
Succes!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detectivi - competente si obligatii ContSters83008 ContSters83008 Sa presupunem ca \"x\" apeleaza la un detectiv particular, incheie un contract (indiferent de obiect). Pe parcursul investgatiei detectivul ia cunoastinta ca ... (vezi toată discuția)
Avocat care pretinde plata in natura asivst asivst Problema este urmatoarea: Anul trecut fiul meu a implinit 18 ani, el fiind in ingrijirea mea, am cerut unei cunostinte, avocat sa ne faca cererea de chemare ... (vezi toată discuția)
Card de credit- bunuri de consum babanus babanus Acum 4 ani jumate sotia a luat o masina de spalat de la A. ei mi au fixat o rata de 375.000 lei am platit ratele in ficare luna cei drept cu o itirziere de ... (vezi toată discuția)