avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, detin un garaj privat in subteranul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, detin un garaj privat in subteranul blocului ptr ...

Buna ziua , detin un garaj privat in subteranul blocului ptr care imi platesc taxele , respectiv impozitul . Vecinii din lateralul caii mele de acces, cu masini care depasesc locurile lor de parcare, parcheaza de cele mai multe ori, iesiti in afara, ceea ce imi ingreuneaza iesirea din garaj, trebuie sa fac foarte multe manevre si la limita. Exista vreo modalitate legala de a-i atentiona? Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:17, 17 Septembrie 2023
Nu exista nici o reglementare legala intr-o astfel de situatie, conteaza doar diplomatia pe care o puteti folosi spre a determina vecinii sa fie mai atenti la un astfel de detaliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema parcare subterana la bloc ContSters465492 ContSters465492 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc cu 6 apartamente. Blocul dispunde de o parcare subterana, fiecarui apartament revenindu-i un loc de ... (vezi toată discuția)
Eterna intrebare : spatiul din fata garajului personal , garaj ... serpe66 serpe66 Spatiul/Parcarea din fata garajului personal si blocarea/obstructionarea caii de acces Deci : Garajul proprietate personala se afla sub un bloc. Vizavi de ... (vezi toată discuția)
Parcare ilegalã pe proprietate privatã Relu2011 Relu2011 Bună seara. Locuiesc în municipiul Iaşi şi am următoarea problemă: deţin un loc de parcare (aflat în curtea blocului unde locuiesc) şi un garaj ... (vezi toată discuția)