avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,vreau sa va întreb cum se poate demonstra ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,vreau sa va întreb cum se poate demonstra mediul toxic ...

Buna ziua,vreau sa va întreb cum se poate demonstra mediul toxic in care îmi cresc minorii,abuzul verbal și emoțional,amenințările și jignirile tatalui(sotului)ca proba pentru divorț?o expertiza psihologică și medicala care sa arate abstinenta(consum de alcool?)ar ajuta in cazul divorțului?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:48, 18 Septembrie 2023
O ancheta sociala, de la Protectia Copilului. Dar acum e simplu sa divortezi
Expertiza psihologica si expertiza medicala se pot cere numai prin instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta domestica verbala, psihologica si emotionala in timpul divortului cu minori - ce e de facut? anamaria_xyz anamaria_xyz Acum cateva saptamani am introdus divortul fara acordul sotului din culpa comuna (probleme grave in casatorie exista de cativa ani, fara nicio rezolvare). De ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti ce sanse sunt ca un tata cu probleme psihice dovedite medical sa primeasca drept de vizitare minor , drept cerut dupa divort ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului oltean loredana oltean loredana as vrea sa stiu daca am sanse sa pierd fetita de 4 ani daca sotul ramane cu locuinta eu avand posibilitatea sa o cresc locuind in chirie; motivele divortului ... (vezi toată discuția)