avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordin protectie provizoriu anulat - Recuperare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordin protectie provizoriu anulat - Recuperare cheltuieli cazare

Buna ziua lume!
Am urmatoarea situatie personala:
- fosta sotie mi-a "fabricat" un ordin de protectie provizoriu care a fost anulat de catre procuror;
- toata procedura a durat 3 zile, timp in care a trebuit sa evacuez imobilul proprietate personala;
- am introdus contestatie in termen de 48 h, cu solicitarea recuperarii cheltuielilor de cazare;
- instanta a dispus disjungerea acestui capat intr-o cerere de chemare in judecata separata, punandu-mi in vedere identificare unui temei legal pentru aceasta solicitare.

Intrebare: care este temeiul legal, in aceste conditii, prin care pot sa-mi recuperez cheltuielile de cazare? Mentionez ca am dovezile platii cazarii.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 20:48, 18 Septembrie 2023
Răspunderea civila delictuala

End3r a scris:

Buna ziua lume!
Am urmatoarea situatie personala:
- fosta sotie mi-a "fabricat" un ordin de protectie provizoriu care a fost anulat de catre procuror;
- toata procedura a durat 3 zile, timp in care a trebuit sa evacuez imobilul proprietate personala;
- am introdus contestatie in termen de 48 h, cu solicitarea recuperarii cheltuielilor de cazare;
- instanta a dispus disjungerea acestui capat intr-o cerere de chemare in judecata separata, punandu-mi in vedere identificare unui temei legal pentru aceasta solicitare.

Intrebare: care este temeiul legal, in aceste conditii, prin care pot sa-mi recuperez cheltuielile de cazare? Mentionez ca am dovezile platii cazarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi atacata o hotarare de suspendare a judecatii? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Cum se poate ataca o hotarare de suspendare a judecatii. Aceasta hotarare a fost data in cadrul unei contestatii la executarea silita fara a exista ... (vezi toată discuția)
Onorariu provizoriu neachitat pmeli pmeli am fost numita sa efectuez o expertiza judiciara si apelez la ajutorul dvs. 1. daca onorariul provizoriu nu a fost achitat eu trebuie sa incep expertiza? 2. ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)