Dosar civil contract muncă întrerupt de plangere penala în același dosar.Ma intereseaza următoarea speța:am introdus o acțiune în instanță împotriva angajatorului,pentru recuperarea unor drepturi bănești și demitere nelegală,procesul a inceput iar angajatorul a făcut plangere penală împotriva mea,precum că aș fi depus un contract de muncă falsificat(în contractul meu salariul era mult mai mare decît în contractul depus de societate)în instanța)procesul a fost întrerupt de plangerea penală .Am ceut expertiză,aceasta expertiză a constatat că nu am falsificat nimic și societatea este în culpă și acum procuratura se va îndrepta împotriva societați.Mă intereseaza daca cercetarea penală întrerupe prescripția în cazul procesului civil(cercetarea penală a durat aproximativ trei3 ani)Ce acțiuni trebuie să intreprind în continuare,mulțumesc.
Dacă litigiul de munca a fost suspendat pana la soluționarea plângerii penale, acesta își va relua cursul indiferent de durata procesului penal, nu intervine prescripția.
Distrugere de probe
FRD
intr-un proces civil inceput in anul 2012 paratul si a confectionat un inscris pro causa cu o semnatura dea meape acest inscris.Inscrisul purta ca si data de ... (vezi toată discuția)