avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca sunt in timpul platii stimulentului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca sunt in timpul platii stimulentului de insertie, ...

Buna ziua! Daca sunt in timpul platii stimulentului de insertie, anagajtorul doreste sa inchida postul meu, acesta ma poate muta pe orice alt post? Salariul poate fi modificat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 19 Septembrie 2023
In timpul platii stimulentului poate sa aiba loc o modificare a c.i.m. ... nu va poate concedia decat pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in timpul stimulentui Cristinutza_f Cristinutza_f Buna seara. Doresc sa stiu daca mi se poate desfiinta postul pe perioada acordarii stimulentului de insertie, pe motive de reorganizare interna. Precizez ca am ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata dupa intoarcerea din cic Cristina0Fl Cristina0Fl Sunt in concediu pentru cresterea copilului si urmeaza sa ma intorc la munca in luna mai, cu 60 de zile inainte ca baietelul meu sa implineasca varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Trimitere somaj angajata din ccc Nicoleta Rita Turtoi Nicoleta Rita Turtoi Buna ziua Avem o salariata care a sosit din crestere copil, a facut dosarul si l-a depus pentru supliment insertie si totusi deoarece nu avem de lucru si ... (vezi toată discuția)