avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Documente calcul pensie alimentară...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente calcul pensie alimentară...

Bună ziua, aș dori să știu ce documente să iau în calcul la stabilirea cuantumului pensiei alimentare a minorului...dacă se calculează conform contractului de muncă, a fluturașului de salariu..sau document emis de ANAF ...iar dacă acest document include și orele suplimentare sau alte beneficii salariale..în esență vreau să pot face calculul singur pe baza acestor documente..

Mulțumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:57, 19 Septembrie 2023
Se iau in calcul toate documentele care fac dovada sumei totale incasate ca si venit. Daca orele suplimentare sunt constate vor fi incluse, daca nu sunt constante se va face o medie a lor.

Daca in plus de aceste venituri exista si altele declarate separat la ANAF, vor fi incluse si acestea - la fel - daca au caracter de continuitate (de ex venituri din chirii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu odihna- salariu fix+comision Adinavasile Adinavasile Buna ziua, Daca salariul meu este compus dintr-o parte fixa + comision lunar din vazari, cand voi avea concediu de odihna cum mi se va calcula dreptul banesc? ... (vezi toată discuția)
Intampinare cerere de majorare pensie de intretinere pe baza primelor disgraziata disgraziata Buna ziua, Am de formulat intampinare in calitate de parat intr-un proces de majorare a pensiei alimentare pentru fiul meu.Sunt de acord in parte cu cererea ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara 147369 147369 Cum se calculeaza pensia alimentara care am inteles ca este de 25% din total venit net? Daca eu lucrez in vanzari si am comisioane care fluctueaza de la o ... (vezi toată discuția)