avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! I-am trimis prin notar fostului meu soț o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! I-am trimis prin notar fostului meu soț o notificare ...

Bună ziua! I-am trimis prin notar fostului meu soț o notificare pentru a se prezenta sa dea semnătura pentru transferul copiilor la o alta scoala iar el nu s-a prezentat.ce pot sa fac pe mai departe?
Dacă merg la inspectoratul școlar sa depun cererile pentru transfer o sa le respingă?chiar nu se poate fără acordul lui în condițiile în care am foaia de la notar?
Trebuie sa îmi schimb buletinul cu domiciliul în localitatea unde o sa mut copiii?
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea-Țiu Maria-Cristina , Avocat 22:05, 20 Septembrie 2023
Bună seara!

Dacă aveți nevoie de acordul tatălui, puteți formula acțiune în fața instanței civile pentru suplinirea acordului părintelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca ar trebui sa modific conventia de divort ( divortata de ... Sayra Sayra Daca ar trebui sa modific conventia de divort,( divortata de 6 ani),in legatura cu domiciliul mamei,unde ar trebui sa locuiasca,copiii minori,ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Lauralina Lauralina Sunt divortata si am doi copii.in urma divortului avem custodie comuna cu domiciliul copiilor stabilit la mine. Vrem sa ne mutam din oras dar tatal nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sunt divortata si am custodie comuna cu tatal copilului. acum ... Sofia Mariana Sofia Mariana Sunt divortata si am custodie comuna cu tatal copilului. Acum in vederea faptului ca imi refac viata vreau sa ma mut in alta localitate cu baiatul. Tatal ... (vezi toată discuția)