avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sunt in proces de divort fara minori..cu termen in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sunt in proces de divort fara minori..cu termen in 20sept..anterior ...

sunt in proces de divort fara minori..termenul a fost in 20sept..anterior cu 2zile am depus cerere de renuntare..inca nu stiu ce sa pronuntat..ar mai fi vreo sansa sa renunt la cererea depusa..sa repun dosarul pe rol?..eventual daca nu se poate pot redeschide o noua actiune?
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
Lily popa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 12:05, 21 Septembrie 2023
Bună ziua!
Dați telefon la arhiva să vedeți ce s-a pronunțat instanță! Ulterior veți decide care este conduita de urmat în dosarul dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort suspendat,repunere ivascudorudoru ivascudorudoru Sotia mea a inaintat actiune de divort,dar la a treia infatisare,de comun acord s-a cerut suspendarea.Intrebarea mea este urmatoarea: Eu pot deschide ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot considera divortata? Va rog sa-mi spuneti cand ma pot considera divortata? Divortul s-a pronuntat pe 24 ian.2005 iar apelul facut de sot la tribunal s-a incheiat pe 13 iun.2005 ... (vezi toată discuția)
Divort reluat cu un copil devenit major alfa19 alfa19 Buna ziua! Va rog consiliere: 1. Divort judecat pe fond, prin intelegere intre parti, finalizat cu o \\"concluzie\\" ; 2. In timp instanta se autosesizeaza ... (vezi toată discuția)